spacer
03/12/2008 23:36
TURKRUS.COM :: ana sayfa ::
HAKKIMIZDA REKLAMLARINIZ FORUM SARI SAYFALAR LİNKLER FOTO İLETİŞİM E-MAİL Siteyi Kaydet! ARKADAŞINA ÖNER
spacer

Son Eklenenler
spacer
Anket: Rus halkının yüzde 49'u ekonomik performanstan memnun

ImageFOM-“Kamoyunun Görüşü” adlı şirketin ülke çapında yaptığı ankete göre, yüzde 49’luk kitle ülkedeki ekonomik durumu “memnuniyet verici” bulurken, yüzde 27’lik anket katılımcısı ise “şikayetçi olduğunu” açıkladı. Durumu “son derece iyi” bulanların oranı ise yüzde 8. Gelecekten umutsuz olanların sayısı çok düşük.


Katılımcıların yüzde 42’si ülkede ekonomik durumun son bir yılda değişmediği görüşünde. İyiye gidiş olduğunu düşünenler yüzde 33. “Ekonomi son bir yılda kötüye gitti” diyenler ise yüzde 11’de kaldı.

2008’e ilişkin beklentiler sorulduğunda ise yüzde 31’lik kitle “işlerin daha iyi olacağını”, yüzde 28’lik kitle değişmeyeceğini, yüzde 8’lik kitle ise “kötüye gideceğini” düşünüyor.

 
spacer

Run Search Request
Döviz
Anket
Kendi işinizde ekonomik krizin etkilerini görüyor musunuz?
 

spacer

© 2008 Turkrus.com

:: © TurkRus.com :: Sitede yer alan yazıların her türlü yayın hakkı TurkRus.com'a aittir. Yazılı izin olmaksızın, kaynak belirtilerek dahi kullanılamaz.